ons. 03. apr.

|

Poulstrup Forsamlingshus

Forårskoncert

Vrejlev-Hæstrup menighedsråd arrangerer forårskoncert i Poulstrup forsamlingshus med duoen Singh & Goldschmidt. Entre inkl. kaffe, boller og lagkag.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Forårskoncert

Tid & sted

03. apr. 2019 19.00

Poulstrup Forsamlingshus, Birkager 5, 9760 Vrå, Danmark

Om begivenheden

Singh & Goldschmidt består af Anders Singh Vesterdahl på harmonika og Henrik Goldschmidt på obo og vokal. Begge er de virtuoser, begge brænder de for musikken, og sammen skaber de et mangefacetteret musikalsk univers, der opløfter og får hjertet til at skælve.

Repertoiret er jødisk og arabisk musik og egne kompositioner sammen med klassiske værker, Carl Nielsen, Balkan- musik og danske sange. Singh & Goldschmidt har de mange forskellige traditioner med sig, og når man rører i dén musikalske smeltedigel med talent og kærlighed, bliver resultatet smukt og helt specielt.

Singh & Goldschmidt komponerer og arrangerer en stor del af musikken selv. Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til den traditionelle, jødiske klezmer, og musikken tager langt hen ad vejen afsæt netop i klezmertraditionen. Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i Balkan- og sigøjnermusikken og bidrager med en særlig, verdensmusikalsk sound.

Musikken er rytmisk, meget melodiøs og forunderligt rørende. Den taler til hjertet i sine lange improvisationer og jiddishe sange, og den gør det vanskeligt at holde fødderne i ro i de glade, udadvendte dansenumre. Man bliver musisk forført og forlader koncerten med tonale perlerækker svævende for sit indre øre, indhyllet i en duft af Balkan, Orienten og Østeuropa.

Duoen henvender sig til publikum i alle aldre.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Forskoncert 2019

  100 kr

  Entre til Forårskoncert med Singh & Goldschmidt i Poulstrup forsamlingshus

  100 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Del denne begivenhed