top of page

ons. 21. jun.

|

Vrejlev Kirke

Tørfisk koncert

Vi er rigtig glade for at byde TØRFISK velkommen i Vrejlev kirke. Tørfisk har turneret rundt i det ganske danske land i 42 år

Tørfisk koncert

Tid & sted

21. jun. 19.00

Vrejlev Kirke, Vrejlev Kirkevænge 3, 9760 Vrå, Danmark

Om begivenheden

TØRFISK har turneret rundt i det ganske danske land i 42 år og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981 TØRFISK har senest udgivet CD´en ”Tørfisk Fyrre”, som indeholder 11 helt nye sange.

Flere af sangene er med fra scenen og vi er taknemlige for at vores publikum tager godt imod dem og heldigvis, - også stadig er glade for de gode gamle sange. Bandet har i forbindelse med 40 året også udgivet bogen ”En Stime af Sange” Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Billetter

Pris

Antal

Total

  • Tørfisk

    200,00 kr.

    200,00 kr.

    0

    0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page