top of page
Kirkelivet

Vrejlev og Hæstrup kirker byder på en lang række af gode tilbud for mennesker i alle aldre. Der er gudstjeneste om søndagen i en af kirkerne normalt kl. 10.30. Ca. en gang måneden er der børnegudstjeneste eller alternativ gudstjeneste.

Sognearrangementer og koncerter
Kirkerne arrangerer sogneaftener med aktuelle emner. Desuden er der hvert år friluftsgudstjeneste i præstegårdhaven og høstfest i oktober.
En tilbagevendende begivenhed er det årlige velbesøgte klostermarked, hvor 3000-4000 mennesker lægger vejen forbi kirke og kloster.

Vrejlev-Hæstrup Voksenkor
- er et kor for glade og motiverede sangere, der helst synger 4-stemmige satser - både klassisk og rytmisk - under ledelse af organis Lene Rom Frederiksen. Koret medvirker til koncerter og  til gudstjenester bl.a omkring højtiderne. Kontaktperson: Organist Lene Rom Frederiksen tlf. 30 12 90 81

Fællesskabseftermiddage
Vi mødes i Sognehuset og nyder fællesskabet ved at dele med hinanden og andre som mangler. Vi snakker, syr, strikker, drikker kaffe, synger og læser op for hinanden. Alt hvad vi frembringer, går til Rumænien, som stadig har brug for hjælp. Deltagelsen afhænger ikke af, hvor meget man får lavet, men om man har lyst til at være en del af fællesskabet i Sognehuset.

Fredagsdamner mødes den 1. fredag i måneden.

Billede (58)
spirekor-21
DSC_0148
Vrejlev Kirke 2010
DSC_0047
konfirmation-2014-3

Kontakt Sognepræst

Kirstine Rafn

Vrejlev Kirkevej 28

9760 Vrå

Tlf. 98 98  60 43

mail: krr@km.dk

bottom of page